Karel Makoň ...trochu jinak

Blog... Vyjádření a veřejná prohlášení

Stěhování LD Špalíček

1. 2. 2016 Plzeň - Doubravka

Pěkný den všem našim příznivcům, kolegům i kamarádům, jak jste si určitě všimli, tak trochu pod tíhou papírové agendy nestíhám úplně vše tak, jak bych potřeboval, a aby toho nebylo málo, tak si ještě domlouvám další akce i mimo činnost našeho spolku.

Přesněji řečeno, mám velikou prosbu na naše místní plzeňské a v dosahu se vyskytující členy a příznivce.

Tuto sobotu 6. 2. 2015 dopoledne mám totiž domluvené stěhování loutkového divadla Špalíček, které sídlí u nás na Doubravce v D-Klubu. Trošku se totiž angažuji politicky a hlavně lidsky i v této neveselé kauze, a proto, abych přispěl i jejímu, věřím, že zdárnému vyřízení, jsem slíbil tomuto uměleckému souboru svou hrubou sílu a pomoc při stěhování těžkých skříní, nábytku, kulis a dalších věcí.

Stěhovat se bude z jedné suterénní místnosti do druhé (hned vedle sebe v jedné budově), a potřeboval bych k sobě několik silných chlapů. Loutkové divadlo Špalíček jsou totiž převážně ženy, a ty prostě ty skříně neutáhnou.

Proto si Vás touto cestou dovoluji požádat, zda byste nám nepřišli v sobotu pomoci.

Sraz je v 9.00 hodin ráno 6.2.2015 zezadu budovy D-Klubu, kde jsou garážová vrata. D-Klub se nachází na Zábělské třídě 54b, viz mapka a fotografie.

Já vím, je to má akce a má starost, ale loutkové divadlo Špalíček na našem obvodě hraje pro děti už 90 let a nechce se mi je teď nechat bez pomoci.

Takže, čím více nás bude, tím dříve to budeme mít hotové.

Počítám, že se sejdeme a že do oběda by to mohlo být.



«- zpět na seznam článků